UVJETI KORIŠTENJA


© ToM ToM FuN SyStem - Tom Tom Corporation™ All rights  © 2012 - Uvjeti korištenja 

Dobrodošli! Tom Tom fun system Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja tomtom.hr stranice koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem tomtom.hr stranice i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju Tom Tom fun system domenama smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Tom Tom svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih internetskih servisa i izvora sadržaja koji uključuju informacije o proizvodima i uslugama tvrtke Tom Tom fun system, shop, narudžbe torti, rezervacije rođendana, promotivnih materijala, gledanja videa, platformu za igrice. Tom Tom fun system zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja svih pripadajućih stranica kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio Tom Tom webova bez obaveze prethodne najave. Tom Tom fun system nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge tomtom.hr stranice kao i sve druge Tom Tom fun system stranice uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke, a sve za redovito obavještavanje posjetitelja-korisnika stranica i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja. Tom Tom fun system se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje bilo koje web stranice istoimene tvrtke, te za bilo koje radnje korisnika-posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na svim stranicama, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku-posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranica. Registracijom za kupovanje korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga Tom Tom stranica.

Svi sadržaji na Tom Tom fun system stranicama zaštićeni su autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka tvrtke Tom Tom fun system ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu tvrtci Tom Tom fun system ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Tom Tom fun system nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na bilo kojoj od stranica tvrtke Tom Tom fun system te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na bilo kojoj od stranica. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na stranicama Tom Tom fun system i izvan Tom Tom stranica isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Tom Tom fun system nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.