SEASONAL

14 dugih..

Sezonske obiteljske ili korporativne manifestacije; maskenbali, karnevali, halloween, dan neovisnosti, st.Patrick day, advent; organizirate sezonsku manifestaciju i želite da osmislimo cijelo događanje? Sve što je potrebno od rezervacije i pripreme prostora, osmišljanje programa, dekoracije, pozivnice, animacije, snimanje, fotografiranje pa do onih najsitnijih detalja koji će događaj učiniti nezaboravnim. Tom Tom osim osmišljanja i izvedbe programa ima vlastitu proizvodnju kostima, maskota, dekoracija tako da na jednom mjestu možete dobiti sve. Veselimo se da nas nazovete; za sve informacije i rezervacije dostupni smo Vam 365 dana u godini od 09h do 21h na info tel: +385912491980


post-image

Tom Tom Halloween

Halloween party na gradskom trgu, rođendanu ili za Vašu tvrtku? Želite čaroliju sa bundevama, vješticama i šišmišima. Natjecanje u rezbarenju bundeva ili njihovu humanitarnu prodaju, ali uz to želite muziku, ples, koncert? Tom Tom je sve to pripremio! Naravno svi zamaskirani modeliramo zajedno bundeve i započinjemo sa najotkačenijim partijem. Traženje najbolje zamaskirane grupe ili pojedinca, traženje skrivenih duhova i njihovog blaga, zvukovi mačaka, memory koji otkriva tko koga voli, naj naj scary "Big-bottle true" koja će otkriti sve tajne posjetitelja Halloweena, detektor lažljivih laži, scary karaoke i scary dance, prijatelji koje pretvaramo u mumije ..samo su neka od iznenađenja koja ćemo pripremiti svima. Luda jesenjska zabava sa puno dekoracija, programa! Zabava koju nitko ne propušta!

40
post-image

Grad Djeda Mraza

Prvi puta u Zagrebu u produkciji Tom Toma pojavio se Grad Djeda Mraza. Cijeli 12 mjesec djeca su uživala posječivajući grad. Uživali su na jutarnjim čitanjima bajki s Djedom Mrazom, na popodnevnim predstavama s podjelom poklona i fotografiranjem, a cijeli dan su obitelji uživale u obilascima grada Djeda Mraza družeći se sa vilenjacima, vilama, djedicom... Bogati kostimi, čudesna nezaboravna scenografija, snježne pahuljice koje dolaze svaki put sa djedicom, vilenjačka glazbena podloga, autorske pjesme samo su mali dio ove čarolije. Grad Djeda Mraza ove godine je oduševio desetine tisuća mališana. Hvala svim mališanima, mama, tatama, bakama i djedovima koji su me posjetili u mom gradu, družeći se sa mnom i mojim društvom. Ne brinite vraćam se ponovno u Zagreb. Sve Vas voli vaš Djed Mraz:)

936
post-image

Fašnik, maskenbal, karneval...

Fašnik, Maskenbal? To je dan koji nikako netreba zaboraviti jer je on velika tradicija i nezaobilazan običaj na ovim prostorima. Vrijeme poklada u kojem i male i velike dodatno uveseljavaju maskiranje, slatkiši , krafne i sva mala čuda koja su vezana uz Fašnik. Obiteljski Fašnik sa prijateljima gdje veliki i mali u dobro osmišljenom programu imaju svoju tradicionalnu zabavu svake godine, Maskenbal na dječijem rođendanu gdje klinci i klinceze imaju najbolji izbor maske i nezaboravan party uz puno šarenila, ili gradska manifestacija koja Vaš grad ili mjesto pretvara u turističku atraktivnu destinaciju. Tom Tom tim uz svoje animatore, voditelje, programe, kostime, dekoracije, maskote Vaš Maskenbal-Fašnik pretvara u malu čaroliju. Volimo se maskirati i veselimo se maskiranje dovesti u Vaše živote!

40
post-img-6

Rođendani na Sljemenu

Hey rođendan sa sanjkanjem, grudanjem i snjegovićem; a uz to sve i topli sendviči, vrući čaj, torta; Tom Tom jedini radi rođendane na Sljemenu :)

856
post-img-6

Rođendani na Jarunu

Želite rođendan u prirodi uz djecu, prijatelje, obitelj u opuštenoj atmosferi zagrebačkog Jaruna; mi Vam pomažemo oko svega: animacija, torta, igre, pozivnice!

826
post-img-6

Rođendani na Bundeku

Priroda, ljuljačke, njihalice, jezero; samo su neki od super detalja ako se odlučite za rođendan na Bundeku. Mi Vam pomažemo oko svih detalja; zvrcnite nas! 

838

merkur osiguranje

PROMOCIJE I EVENTI ZA TVRTKE, SHOPPING CENTRE; KARNEVALI, PRIPREDBE, ADVENTI, KOSTIMI...

saznajte više...
post-img-6

Tematski rođendani

1290 kn - Superatraktivan program za sve od 4 do 13 godina; za male sa temama njihovih junaka ili za velike sa Pidžama party-em, Karnevalom, Break danceom... saznaj više

68
post-img-6

Kino za djecu

1290 kn - Napokon cijelo pravo kino samo za tebe i tvoje prijatelje; rođendan u kinu u kojem Vam nitko ne smeta uz uživanje u filmu, sokovima, kokicama... saznaj više

22
post-img-6

Kazalište za djecu

1290 kn - Kazalište u kojem sada mogu klinci brbljat i smijati se koliko žele; jer su napokon sami u njemu sa svojim društvom. Kokice, sokovi, pjesma... saznaj više

36